Möhippepaket

Skäm bort den blivanade bruden och ge henne antingen "morgongåvepaketet" till sin blivande eller gör som så många andra gjort :en almanacka till maken!

Det har verkligen varit en succé för samtliga brudar som fått denna möjlighet av sina vänninor under möhippan. Kalendern har urformats på många olika vis.

 

Temat kan följa årstiderna, innehålla mannens MC/Bil, Pin Up bilder, Lättklätt el en blandning av sexiga snygga outfits!
 

 

Priser

Skäm bort den blivanade bruden och ge henne antingen ”morgongåvepaketet” till sin blivande eller gör som så många andra gjort : en almanacka till maken!
Det har verkligen varit en succé för samtliga brudar som fått denna möjlighet av sina vänninor under möhippan. Kalendern har urformats på många olika vis, från seriös till mindre seriös....;)
Temat kan följa årstiderna, innehålla mannens MC/Bil, Pin Up bilder, Lättklätt el en blandning av sexiga snygga outfits!
Det blir garanterat INTE en missnöjd blivande brud på sin möhippa!!!
(har pratat med en tjej som fick en jättehäftig sådan i somras och hon har gett godkännande att vi använder bilder från hennes tillfälle och ev skiver hon en liten resumé om hennes upplevelse. Det tyckte jag vore kul. Hon väntar tydligen ffa på sin cd-från fotografen så jag får återkomma med bilder här.)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback